2011. november 16., szerda

A férjem szerint... - My husband told me....

...teljesen meghibbantam. Nem elég a csipkekészítés és nemezelés, most még fonni is kezdtem. A Harmatcseppek c. blogon talátam egy kézi orsót, amiről azt gondoltam, hogy egy próbát megér. Három nap alatt kb. 20-30m fonalat fontam...ha-ha-ha!


...I was absolutely mad. The tatting and felting is not enough for me: moreover, there is also spinning LOL!nuno nemez sál gyöngyözve - beaded nuno felted shawl 

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép fonás első nekifutásra, gratulálok!
  A sáltól most elgyöngültem... :)

  VálaszTörlés
 2. A fonás is ;) hehe, rokka lesz? Nagyon klassz ám a saját fonal saját nemezben!!! És a fonás varázslás. Nagyon szép a sál!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen
  Harmat a segítséget és a bíztatást.
  Kökörcsin, te tudhatsz valamit... a rokka csábító, de előbb megnézem, hogy milyen lesz majd a kész fonal. Meg aztán, rokkát valószínüleg munkaeszközként érdemes beszerezni, ha egy kicsit "piacra" is tud dolgozni az ember lánya:-)

  VálaszTörlés
 4. Öööö, van szép tulipános rokkám. Kicsi romokban hever, majd előásom. Ha érdekel Orsi, szigorúan csak kölcsönbe!!! odaadom :)

  VálaszTörlés
 5. Szemrevételeztem a rokka romjait. Egy lába hiányzik, meg az orsó. De megvannak, ki nem dobtam, az biztos, csak elkeveredtek kissé. Nem tudom, mikor lesz energiám feltúrni a raktárt, ma lefagyott a kezem kint, úgyhogy türelem :)

  VálaszTörlés
 6. Köszi Julis!

  Cserébe a kölcsönért majd rendbehozom egy kicsit:-)

  VálaszTörlés
 7. Úgy látom, megtalált téged a rokka ;))
  Szeretnék tőled ruha-nemez ügyben tanácsot kérni, de nem találom az emil címedet. Írhatok? Az enyém e.szter@freemail.hu

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails