2011. május 21., szombat

Széle minta - edging - motif No. 24

Elkészültem a jelmezekkel, ( összesen 14 darabbbal) és a színdarab is bemutatásra került. Persze az utolsó pillanatig dolgoztam, úgyhogy nem maradt időm a dokumentálásra. Remélem, majd tudok az előadás képeiből szerezni:D


A kedves tanácsok ellenére sem volt alkalmas fonalam az aranyos széleminta csipkézéséhez, végül csak egy nagyon szerény motívum került a ruhára.


A mintát azonban továbbgondoltam és egy dupla soros szél lett az eredmény, ezzel elégedett vagyok, de még egy sarok elemet ki kell találnom hozzá.


Ma vásároltam a helyi hobby boltban, és nem tudtam ellenállni a kanárisárga horgolófonalnak. Még nem tudom, hogy pontosan mit fogok készíteni belőle, de olyan vidáman ragyogott a polcon, hogy haza kellett hoznom:D.


I have done all the costumes, but I hadn't got enough time to take pictures of them. I hope, I can get some photos about the "show".
Ladies, thank you all of your kind ideas, finally I made a very simple edging on the dress, by double thread, one was red and the other is golden.

I have worked  along with the edging motif and made a "doublesided" edging, this is my motif No. 24.

In the local hobby shop I saw this yellow thread. I don't know what to do with it, but it set so happily on the shelf, I had to bring it with me.

6 megjegyzés:

  1. I like the double-sided edging. It looks lacy with all the picots.

    VálaszTörlés
  2. Előadásról képeket mindenféleképpen kérünk :D Tegnap felvettem a szépséges láncot, amit tőled kaptam - mindenki dicsérte :D

    VálaszTörlés
  3. Suztats, Thank you .
    Hencsilli, örülök, hogy használod és szereted:-). A képek nem csak tőlem függenek, de mindent megteszek:-)

    VálaszTörlés
  4. Your double sided edging is so very elegant and will also make a lovely bookmark.

    Do you know, you are single-handedly steering my projects with your new designs? My first-love for tatting is edgings and when you post them my heart skips a beat. Please continue to use tatting in your fashion creations as often as you can.

    VálaszTörlés
  5. Isdihara, your words make me very happy. Using tatting in my creations is my wish as well. Thank you.

    VálaszTörlés
  6. Most találtam meg ezt a mintádat. Van hozzá már sarokminta? Ha igen, megosztanád velem? Nagyon-nagyon tetszik. Van pár anyagom, amit szeretnék hajócsipkével díszíteni.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails