2011. február 15., kedd

Változások és rózsák - Changes and roses

Igen, megváltoztattam a blog színét és még néhány dolgot.  Véleményem szerint a legelegánsabb és legkifinomultabb szín a fekete. De úgy találtam, hogy blog alap- és háttérszínnek nem a legideálisabb. Így hát kivilágosodtam.




Ma kitűzőket készítettem a tavaszvárás, valamint a  tavaszi - nyári öltözködés  jegyében.
Képes beszámolómhoz egyetlen szöveges adalék: a kés és deszka úgy kerültek ide, hogy forró kés segítségével remekül lezárható a szalag vége. Mivel műszálas: olvad. Utána nem foszlik a vége.


A kitűzőket használhatjuk övre, dekoltázsba, sálhoz - nyakba és vállra is, a kisebbekkel díszíthetjük hajunkat vagy viselhetjük karkötőként.








Ah yes, I have changed the colors of my blog. I think, the black is the most sophisticated and elegant color, but as I realized, not the best for background of a blog. So now, it is more lighter.

Today I made brooches with roses. The first one is made of pure silk the other one is tatted. These striped ribbons quotes the spring and summer in navy style.



5 megjegyzés:

  1. The blog looks wonderful! Nice choice.

    Love the tatted flower. Very effective.
    Fox : )

    VálaszTörlés
  2. Lovely roses! Yes, the lighter background makes it easier to read.

    VálaszTörlés
  3. Both brooches are wonderful. I love tatting, but must say that the silk one is lovely too. It would go nicely with a wedding dress! And your Napoleon doily is super too, love all the well-done Josephines!

    VálaszTörlés
  4. Hello Ladies, Thank you for your lovely comments.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails