2010. augusztus 29., vasárnap

Vége a nyárnak

Az utóbbi néhány hét igen mozgalmasan telt, így már elég régi az utolsó bejegyzésem. Ez persze nem jelenti azt, hogy lustálkodtam.


Beszereztem néhány új szerszámot, most már tűvel is művelem a frivolitást.
Tapasztalataim szerint a hajócskával sokkal finomabb, részletgazdagabb dolgokat lehet létrehozni, míg a tűvel kicsit gyorsabb a haladás, mert nem kell csévélni.


Persze dolgozom a piros kosztümön is, de olyan lassan megy, hogy néha mást is kipróbálok.


A nyaralás alatt készítettem néhány karkötőt; a  hófehéreket hajócskával, a tört fehéret tűvel.






 





My last three weeks were really busy. Illness, work, holiday, and of course tatting. I have bought needles just for try them. It is a good fun, but for fine work shuttles are better ( for me ).
I go on my red suit project, but it's so slow...  During the holiday I tried to make some bracelets, three of them by shuttle, the last one by needle.

2 megjegyzés:

  1. All of them are very elegantly done. Life does get crazy at times, but tatting helps to make a person relax. Keep up the great work!

    VálaszTörlés
  2. Mind gyönyörű, de nekem az első tetszik a legjobban. Meg az utolsó.
    A tűs frivolitást még ki akarom próbálni, vannak előnyei, csak még nem jutottam oda. Meg hát a hajócska olyan kedves kis jószág, nem szúr, kis helyen elfér, és olyan barátságosan belesimul az ember kezébe :) De azért a tűs frivolitás is rajta van a listámon.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails